PERTANDINGAN PENULISAN KREATIF

18 October 2020 | Berita Semasa

Kembali lagi dengan challenge bulan Oktober 2020. Memandangkan ramai kawan-kawan kita yang sesi persekolahannya terjejas. Dan ramai kena stay kat rumah kan, so kali ni team HEPILI nak korang share penulisan kreatif #IMSuperhero macam mana korang melindungi diri dan keluarga korang daripada jangkitan COVID-19. Check out term & condition macam dalam gambar tu. Penulisan paling kreatif dan menepati syarat-syarat akan dipilih sebagai pemenang. Good luck!!